Our Menu
    • Soup

    • Gazpacho

      220

      Vegetarian food dish.西班牙番茄汤
      ซุปมะเขือเทศเย็นสไตล์สเปน

    • Traditional French onion soup with Gruyère cheese and Tio Pepe

      220

      Vegetarian food dish.传统法式洋葱汤配格鲁耶尔奶酪和烤碎面包块和鸡尾酒
      ซุปหัวหอม

    • Double-boiled chicken consommé with cep mushroom

      250

      法式清鸡汤加蘑菇
      ซุปใสไก่สไตล์ฝรั่งเศส ใส่เห็ดเซปและไข่นกกระทาลวก

    • Frothy lobster bisque flavoured with white port

      460

      龙虾浓汤配白葡萄酒
      ซุปลอปส์เตอร์

    • Starter & Salad

    • Spicy fish salad with green apple

      240

      绿苹果辣鱼沙拉
      ปลาดอร์รี่ทอดกับสลัดแอปเปิ้ลลาบอีสาน

    • Classic Caesar salad with Parmesan, anchovy and bacon

      310

      经典凯撒沙拉配帕尔玛奶酪
      ซีซารร์สลัด เสิร์ฟกับพาเมซานชีสสด

    • Spicy pomelo salad with fried dory fish, crispy shallots and toasted coconut

      340

      香酥葱辣柚沙拉、烤椰花生、炸多利鱼
      ยําส้มโอ เสิร์ฟพร้อมปลาดอร์รี่ทอด

    • Escargots persillade (6) serve with warm brioche

      380

      法國田螺
      หอยทากฝรั่งเศส

    • Home-made salmon gravlax

      410

      自制熏鲑鱼
      แซลม่อนสดหมักเครื่องเทศน์

    • Raw salmon with spicy lime dressing and cucumber salad

      410

      三文鱼泡雨露
      แซลม่อนแช่น้ำปลา

    • Salad Nicoise with pan-seared tuna

      460

      尼古斯沙拉配烤金枪鱼肉
      นิซัวสลัดกับปลามากุโระ เสิร์ฟกับบัลซามิคซอส

    • Pasta

    • Home-made gnocchi with almond and Thai basil pesto

      340

      Vegetarian food dish.自制炒鸟基杏仁泰国罗勒酱
      โฮมเมดย็อคชี่ผัดกับซอสอัลม่อนเพสโต้

    • Baked penne gratin with spinach and mozzarella cheese

      340

      Vegetarian food dish.烤菠菜加马苏里拉奶酪
      ผักโขมอบชีสมอสซาเรล่า

    • Wild mushroom risotto with white truffle foam

      340

      Vegetarian food dish.奶油烩饭炒野生蘑菇
      รีซอตโต้ครีมกับผัดเห็ดทรัฟเฟิลโฟม

    • Asparagus risotto with Parmesan cheese

      340

      Vegetarian food dish.帕尔玛奶酪芦笋烩饭
      ข้าวรีซอตโตผัดหน่อไม้ฝรั่งกับพาร์เมซานชีส

    • Pan-fried pumpkin ravioli with spicy tomato sauce

      340

      Vegetarian food dish.南瓜意大利饺配辣番茄酱
      แผ่นเกี๊ยวห่อไส้ฟักทองเสิร์ฟกับซอสมะเขือเทศรสเผ็ด

    • Squid ink linguine with spicy seafood sauce

      360

      香辣海鲜酱炒乌贼墨黑色扁面条
      ลิงกวินนี่พาสต้าหมึกดําราดด้วยซอสเผ็ดทะเล

    • Prawn ravioli in a lobster sauce with aged Parmesan cream

      510

      龙虾酱帕尔玛奶酪馄饨炒大虾意面
      เกี๊ยวกุ้งในซอสกุ้งใหญ่กับพาเมซานชีส

    • Couscous primavera style with seasonal vegetables and coriander

      340

      Vegetarian food dish.美味蔬菜蒸粗麦粉
      ข้าวคูคูส

    • Signature Dishes

    • Velouté of yellow Japanese pumpkin soup, white truffle foam and croutons

      220

      Vegetarian food dish.日本南瓜汤配白松露沫和烤碎面包块
      ซุปฟักทองญี่ปุ่น

    • Pan-seared tuna on a bed of lemon grass and green mango

      460

      香芋芒果金枪鱼沙拉
      สลัดปลามากุโระเสิร์ฟกับตะไคร้และมะม่วง

    • Fettucine with truffle cream, lobster claw and sliced summer black truffles

      860

      龙虾爪黑蘑菇白松露奶油意面
      เฟตตูชินี่ไวท์ทรัฟเฟิลครีมและก้ามลอปส์เตอร์กับเห็ดแบลคทรัฟเฟิล

    • Foie gras with sweet mango chutney and cherry sauce

      650

      炸鹅肝配泰式甜味芒果酱和樱桃酱
      ตับห่านทอดเสิร์ฟกับมะม่วงซัตนี่ และซอสเชอร์รี่

    • Braised lamb shank slow-cooked in red wine with Paris mash

      1050

      红酒炖羊腿和土豆泥
      ขาแกะตุ๋นไวน์แดง เสิร์ฟกับมันฝรั่งบด

    • Braised Beef cheek slow-cooked in red wine with Paris mash

      1050

      红酒炖牛肉配土豆泥
      แก้มลูกวัวตุ๋นไวน์แดง เสิร์ฟกับมันฝรั่งบด

    • French Classics

    • Boeuf bourguignon with Paris mash

      860

      传统法式红酒炖牛肉汤和土豆泥
      สตูเนื้อสไตล์ฝรั่งเศส

    • Grilled duck breast with mashed potato seasonal vegetable and orange sauce

      650

      烤鸭胸肉配土豆泥、时令蔬菜、橙子酱
      อกเป็ดย่าง เสิร์ฟกับมันฝรั่งบดและซอสส้ม

    • Rack of lamb with jus of rosemary

      1050

      烤羊排迷迭
      ซี่โครงแกะย่าง เสิร์ฟพร้อมสตูว์ผัก ซอสโรสแมรี่

    • Beef

    • Grilled Australian grass fed strip loin

      1050

      澳洲草饲牛外脊牛排
      เนื้อออสเตรเลียนสันนอกย่าง
      ให้อาหารด้วยหญ้าอย่างเดียว

    • Canadian black Angus tenderloin 180 days grass fed

      1550

      加拿大安格斯牛里脊肉草饲180天与黑蘑菇酱
      เนื้อสันในแคนาเดียนแบลคแองกัสย่างให้อาหาร ด้วยหญ้าอย่างเดียว 180 วัน

    • Premium Wagyu Australian strip loin 6-7

      2600

      优质澳洲里脊牛排(脂肪度4)
      พรีเมี่ยมวากิวเนื้อสันนอกวัวออสเตรเลียย่าง ระดับไขมันที่แทรก อยู่ระหว่าง 6-7

    • Veal

    • Veal Osso buco served on a bed of saffron risotto

      930

      法式红烧小牛腿配意大利烩饭
      ขาลูกวัวตุ๋นสไตล์ฝรั่งเศส เสิร์ฟกับหญ้าซัฟฟร็อนรีซอตโต

    • Pan-fried veal tenderloin with mushroom cream sauce

      1530

      里脊小牛排配蘑菇酱
      สเต็กเนื้อลูกวัวสันในกับซอสเห็ด

    • Meat

    • Grilled chicken breast with mushroom cream sauce and potato wedges

      480

      鸡胸肉牛排配蘑菇奶油酱
      เสต็กไก่เสิร์ฟกับเฟรนฟรายและซอสครีมเห็ด

    • Grilled pork chop with cherry sauce, seasonal vegetables and potato wedges

      480

      速炒蔬菜樱桃酱烤排骨
      สเต็กหมูย่างเสิร์ฟกับซอสเชอร์รี่

    • New Zealand lamb shank in Panang curry served with steamed rice

      630

      泰式新西兰红烧羊腿娘惹咖喱酱汁和白米饭
      ขาแกะตุ๋นกับซอสพะแนง

    • Roasted pork tenderloin with apple chutney and red wine sauce

      650

      苹果酱烤猪里脊肉配红酒,蔬菜,马铃薯条
      หมูสันในอบเสิร์ฟพร้อมแอปเปิ้ลชัทเน่และไวน์แดง

    • Fish

    • Slow-baked fillet of Tasmanian salmon with white wine sauce

      850

      慢烤塔斯马尼亚三文鱼配蔬菜和白葡萄酒酱汁
      ปลาแซลม่อนอบ เสิร์ฟกับซอสไวน์ขาว

    • Steamed snow fish with black pepper sauce

      1050

      菠菜薯条黑胡椒酱和蒸鳕鱼
      ปลาหิมะนึ่งเสิร์ฟพร้อมผักโขม มันฝรั่งและ ซอสพริกไทยดํา

    • Lobster

    • Pot-au-feu slow-cooked lobster in light white port wine sauce with seasonal vegetables

      2200

      白葡萄酒酱炒龙虾配时令蔬菜
      กุ้งลอปส์เตอร์ผัดกับผักตามฤดูกาลและซอสไวท์พอร์ท
      ไวน์เสิร์ฟพร้อมเฟตตูชินี่ทรัฟเฟิลครีมซอส

    • Lobster Thermidor – Canadian lobster gratinated with mushrooms and potato mousseline

      2200

      “赛美多龙虾” 配蘑菇土豆泥
      กุ้งลอปส์เตอร์ผัดกับเกรนส์มัสตาร์ด อบชีสมอสซาเรล่า เสิร์ฟพร้อมผักออแกนิคและมันบด

    • Surf & Turf – Grilled Australian tenderloin with half Canadian lobster and black pepper sauce

      2200

      “海鲜及牛排” 欧洲烤里脊肉配半加拿大龙虾,时令蔬菜与黑胡椒酱
      เสต็กเนื้อสันในออสเตรเลียกับกุ้งลอปส์เตอร์ย่าง เสิร์ฟกับซอสพริกไทยดํา และมันฝรั่งบด

    • Dessert

    • Chocolate soufflé with vanilla bean ice cream

      390

      巧克力舒芙里和香草豆冰淇淋
      ช็อคโกแลตซูเฟล่ เสิร์ฟกับไอศกรีมวานิลา

    • Triple chocolate

      350

      三层巧克力
      ทริปเปิลชอคโกแลต

    • Tiramisu

      350

      提拉米苏蛋糕
      ทิรามิสุเค็ก

    • Crepes Suzette with flambé banana and vanilla bean ice cream

      330

      橘子黄油薄卷饼烧香蕉和香草豆冰淇淋
      เครปซูเซ็ดกับเฟลมเบ้กล้วย เสิร์ฟกับไอศครีมวานิลา

    • Chocolate mousse

      330

      巧克力慕斯
      ช็อคโกแลตมูส

    • Sticky toffee pudding with vanilla bean ice cream

      330

      太妃糖布丁和香草冰淇淋
      สติ๊กกี้ท็อฟฟี่พุดดิ้ง เสิร์ฟกับไอศครีมวานิลา

    • Selection of ice cream – coconut, vanilla bean, Thai milk tea, almond espresso

      90

      椰子,香草豆,泰式奶茶,杏仁浓缩咖啡
      มะพร้าว, วานิลลา, ชานมไทย, แอลมอนด์ เอสเพรสโซ่

    • Selection of sorbet – lemon, mango, passion fruit

      90

      柠檬,芒果,百香果
      มะนาว, มะม่วง, เสาวรส

Dinner Set Menu – 4 Courses 1450 per person (net)

Please select one dish from each course

เซ็ตอาหารค่ำ 4 คอร์ส 1450 บาท

SALAD

Salmon Gravlax
แซลม่อนสดหมักเครื่องเทศ

SOUP

Velouté of Yellow Japanese Pumpkin Soup
ซุปฟักทองญี่ปุ่น

Or

Gazpacho
ซุปมะเขือเทศญี่ปุ่นสไตล์สเปน

MAIN COURSE

Beef Bourguignon with Paris Mash
สตูว์เนื้อสไตล์ฝรั่งเศส

Or
Grilled Duck Breast with Orange Sauce
อกเป็ดย่าง เสิร์ฟกับมันฝรั่งบดและซอสส้ม

Or
Slow Baked Fillet of Tasmanian Salmon with White Wine Sauce
ปลาแซลม่อนอบ เสิร์ฟกับซอสไวน์ขาว

DESSERT

Cicely’s Chocolate Mousse
ชอคโกแลตมูส
Or
Sticky Toffee Pudding
สติกกี้ทอฟฟี่พุดดิ้ง

Tea or Coffee
ชาหรือกาแฟ

Prices are subjed to a 10% Service charge and applicable 7% Tax